redoviningar : hurtful



wohow, jag har äntligen blivit färdig med min svenska redovisning :). Nu har jag bara kvar att träna på den och på min biologi redovisning. Medan jag skrev på svenska redovisningen så lyssnade jag på en låt som jag har blivit beroende av. Det är "hurtful" av "Erik Hassle". Jag bara älskar den låten !! Men nu måste jag tyvärr gå för att träna på redovisningarna. Så besitos till er.
love from me
xoxo
                         /Linnéa

idag är det riktigt vårmar väder :)



sök bara på orden "pink roses in water droplets" google.com

idag är vädret verkligen typiskt vårmar. Jag har hittat på ordet men tycker att det passar perfekt till dagar som är hälften sommar och hälften vår. Som idag, typ. Idag mitt på dagen så var det soligt, lite blåsigt och lite kallt. Om man skulle gjort det lite varmare skulle det blivit sommar :). åååååhh vad jag längtar till sommaren !! Och jag vill bli solbränd, jag vill kunna bada ute och gå med shorts och linne eller någon kort klänning. Bli sommar, nu !! :)
besitos till er
love from me
xoxo 
                              /Linnéa


aloha & hejsvejs

 
krämen och velorkoftan kommer från H&M. Krämen kostar 29:50 kr. och velourkoftan kostar 249 kr.

aloha. vag har nada att göra. Eller jo, jag måste börja på svenska redovisningen .  .  .  Jag har massor med redovisningar nästa vecka. Bu. Iallafall så har pappagjort klart min garderob :). Och jag är superhappy för det. Kommer ni ihåg att jag skulle köpa en rosa Betty Boop kofta från H&M men inte kunde ?? Jo, nu har jag köpt dem, plus en snobben kräm, också den från H&M :). Men nu ska jag inte skriva mer för jag tror jag ska börja att träna på redovisningen. Så hejsvejs på er. :)

puss på er

love from me

xoxo

                                            /Linnéa


wrapped with love y buenas noches



http://www.punmiris.com/parfem/Hilary-Duff/Wrapped-With-Love-2315.html därifrån kommer den här bilden.

Jag kom precis ut ur duschen. Så härligt med en varm dusch när det har varit så kallt ute. Och så kom jag och tänka på den här parfymen, har ingen aning om varför. Men iallafall så heter den "wrapped with love" och det är Hillary Duff som har gjort den. Och jag bara älskar hur den luktar !! Jag ville köpa den förra sommaren men hade inga pengar så det blev inget, och jag orkade förstås inte spara till den :). Men ändå, den luktar gott gott gott och är supersött designad. Jag tycker att det är en riktig sommardoft. haha. vad konstigt det lät, men det är sant :). Aja, nu ska jag gå och träna till ett franska prov, ta fram kläderna och ligga och läsa bibeln och någon kläd-kataog eller någon ELLE-tidning. Så buenas noches y besitos (god natt och pussar).
love from me
xoxo
                                 /Linnéa

aloha people


jag vet inte vart jag fick bilden ifrån. Men jag har den på mina bilder. Därför kan jag lägga upp den. :)

aloha people. Hoppas ni har en bra dag. :) Min dag började med ett läxförhör, skriftligt och sen så hade vi ett prov och sen en redovisning. Ja, inte så bra start på dagen precis. Och idag så slutar jag ju sent så det här är liksom inte en bra dag överhuvudtaget. Men man kan ju se det från den ljusa sidan, vi får ju rulltårta idag på elevens val. Men i alla fall, ni ser ju bilden där uppe. Jag vill ha den !! Inte för att jag tror att jag kommer få den men ändå, man kan ju alltd hoppas :). haha. Ni kanske märker att jag inte har något att skriva om. Men jag kände liksom att jag var tvungen att skriva något. Så puss på er för jag ska dra nu. Adios.
love from me
xoxo 
                             /Linnéa


hola hola

   bilden kommer från blondinbella.se i inlägget "dags för fem timmars nationella prov". Men annars är det bara att söka på svenska prov på google.com



hola hola. Jag har inte skrivit något sen i fredags men jag köpte inte den där koftan eftersom jag inte åkte in till stan. Jag mådde liksom inte bra. :( Men istället så åkte jag hem och bakade chokladmuffins med lillbrorsan. Och dem blev bara så himla goda !! Ehm, och sen så målades mitt rum klart, så nu kan jag sova i mitt rum igen, jag har ju delat med brorsan. Och i lördags så åkte jag och familjen till IKEA och köpte en två meters stor garderob till mig :). Wihi. :) Sen så åktre vi till kyrkan på söndagen, där jag börja blöda näsblod. Äckligt men sant, och det typ stannade aldrig men till slut så tog det stopp. Efter kyrkan och näsblodet så åkte vi till min moster och morbror och sa hejdå eftersom de ska flytta utomlands, vi fick med oss lite blommor/kaktusar också :). Sen så kommer vi till idag och då har jag varit i skolan och nu så ska jag plugga till ett svenska prov som vi har imorgon. Så puss på er och adios.
love from me
xoxo 
                                     /Linnéa


rosa velourkofta från H&M



den kommer från H&M.

jag är så himla glad för att jag ska köpa den här underbart snygga koftan. Den kostar 249 kronor och finns i svart också, den kommer från H&M. Till den finns matchande mjukisbyxor, men jag ska bara köpa koftan. Fast när jag har lite mer pengar så kanske jag köper mjukisbyxorna också, i rosa såklart . :)
love from me
xoxo
                      /Linnéa


grattis kusinen. nattis nattis



sök bara på blommagoogle.com

hejsan hejsan. Nu håller mitt rum på att målas för fullt. :) Det blir börjar bli väldigt väldigt snyggt nu alltså. För när de hade rivit ner tapeten så var det kaos i rummet, men nu så har det ju börjat målas. Och idag så fyller kusinen år !! Grattis grattis grattis grattis till dig !! Puss på dig också. Visst har det varit fint väder här i stockholm idag ?? Jag tyckte det kändes väldigt vårigt, ibte så varmt, men med starkt solsken. Jag längtar efter sommaren supermycket !! Det är så skönt med varma, soliga dagar. Och bäst är ju nästan att det är lov - i tio veckor.
Men men, nu måste jag tyvärr gå för att göra mer läxor. Så nattis nattis och pussis pussis på er. :)
love from me
xoxo
                       /Linnéa

varit hemma. filmer. tuggummin. nattis nattis :)


sök på "stimorol intense mint" på google.com

Hejsan Hejsan.Idag har jag varit hemma och mått dåligt. Men jag tittade på filmer :). Jag såg på Mean Girls, Ella the Enchanted, She's the man och 13 snart 30.  Och så läste jag Kalle Anka tidningar :). haha. Vet ni, jag har hittat världens godaste tuggummi !! Jag vet att det är helt från "ämnet" men jag har verkligen gjort det !! Det är Stimorol Ice Intense mint. Den är så himla god !! Själv gillar jag mest tuggummin med mint smak. Men om jag ska välja någon annan smak så gillar jag :
stimorol melon blackberry
stimorol lime strawberry
extra raspberry

hubba bubba - den där rosa, jag vet inte vad den heter, men den smakar jättegott !!
Men men, nu måste jag sticka och komma på 10 meningar med verben etre och avoir - jag tror man stavar så - till imorgons franska. puss puss på er och nattis nattis - men jag ska inte gå och lägga mig nu, jag ska bara inte skriva mer - och ha det bra. :)
love from me
xoxo 
                                 /Linnéa

melodifestivalen. målat. tjejbibel. duscha duscha. nattis nattis.

so. that's it. Nu har jag sett melodifestivalen och det var "La voix" som vann. Jag superälskade den inte, men hatade den inte heller. Okej för mig liksom, frågan är bara hur det ska gå i eurovision song contest. Den som jag tyckte om var EMD's låt "Baby Goodbye". Aja, nu kan jag blogga igen eftersom vi har kopplat in detorn igen, men i vardagsrummet :). Mitt rum är inte färdigt än, de tippar på att det blir färdigt på måndag eller tisdag. Och det kommer säkert bli supersnyggt !! De har ju tapetserat i vardagsrummet, målat i trapporna, och målat i hallen däruppe och det har blivit så snyggt !! Aja, jag mår inte så bra, utan jag mår piss. jag har varit illamående i typ tre dagar och idag så somna jag mitt på dagen !! Jag brukar aldrig göra det så jag mår nog inte så bra, eller så var jag bara trött eller uttråkad :). Jo, jag somnade vid typ tre, fyra tiden och väcktes av pappa vid halv sju, för vi skulle äta middag. Men nu tänkte jag gå och duscha. Jo, förresten igår så gick jag och mina underbara vänner till "young disciples" och sen till musikcaffet i kyrkan, det var så mysigt och kul :). Och där så köpte jag en jättesnygg bibel, det är en tjejbibel och bara såå bäst !! Men tiden går och jag måste duscha så puss på er och nattis nattis. :)
love from me
xoxo 
                            /Linnéa

090311

heeeej !! alltså sorry sorry sorry sorry för att jag inte har skrivit. Men det är för att vi har kopplat bort datorn eftersom vi, eller arbetarna håller på att måla. Mitt rum ska målas imrogon :). Wohow, äntligen kommer det bli fint . :) Men bara så att ni vet så kommer jag inte kunna skriva på några dagar eftersom de precis har börjat måla. Men jag tror faktiskt att jag kommer kunna skriva på helgen, fast jag är inte helt säker på det .  .  .  Jaja, puss på er och ha en underbar dag. Själv ska jag ha hemkunskap - jag HATAR hemkunskap !! Well well jag måste gå nu eftersom jag är i skolan och kommer få skäll ifall min bildlärare, eller någon annan lärare ser att jag är innne här, på bloggen. Puss på er, love you. .)
love from me
xoxo
                        /Linnéa

döpt mig !!



så himla skönt att döpa sig !! Liksom, lämna allting dåligt som man gjort och man varit med om bakom sig !! sköööönt säger jag bara, skööönt. :) jaja. vad mer har jag gjort idag utan att döpa mig, jo, mamma och pappa bjöd in lite folk hit till oss och vi åt och ja, jag var då med Jasmine <3. Hon är en utav mina absolut närmsta vänner. Vi har känt varandra sen hon föddes för jag är ett år äldre än henne, men vem bryr sig ?? egentligen. yeah yeah . Vad finns det mer att skriva nu då ?? Jo, jag och brorsan såg på "fear factor" och det var så himla stört så det inte är sant !! Tjejerna och killarna skulle raka av håret och jag menar no way att jag skulle göra det, inte ens för pengar !! Aja nu orkar jag inte skriva mer så puss på er.
love from me
xoxo
                            /Linnéa

  det är inte mitt läppavtryck. Och jag fick båda bilderna från mina bilder, men de kommer från andra sidor. Så sorry om det kanske är just din bild. Men jag har haft bilderna där i flera år. Så jag kan tycärr inte hålla reda på vart de kommer ifrån :(. puss på er i alla fall. :)

hej igen. duschat. naglarna. godnatt. :)

hej hej, igen. :)
ja, nu fins det väll inte så mycket att berätta förrutom att jag precis kom ut ur duschen. Och jag tror att jag ska måla naglarna också. :) hihi. Jag gillar fixa naglarna, eller inte precis att göra det men när det blir färdigt och om det har blivit bra, då gillar jag det :). Ja... nu finns det väll inte så mycket mer att skriva om.
Aja, jag måste gå och vika kläder, Mamma vill det .  .  .  Inte direkt det roligaste som finns men hellre göra det än att gå och lägga sig nu. Så. Puss på er och godnatt och dröm sött och sov så gott. :)
love from me
xoxo
                        /Linnéa


nämen hejsan :)

nämen hejsan till er som läser min blogg.
sorry för att jag inte har skrivit så mycket men jag har antingen inte haft tid eller så har jag bara inte orkat .  .  .  hehe. aja, idag så, eller egentligen så betsämde jag mig igår för vilka färger mitt rum ska målas i men idag så åkte jag och familjen till en "färgaffär", eller vad de nu kallas för. Och sen så gick vi in i Konsum och brorsan köpte godis och jag en tidning (Chic). Och nu finns det inget mer att berätta .  .  .  eller jo, imorgon så ska jag och brorsan döpa oss !! Så himla kul att äntligen göra det. :) Det är något jag har velat göra jättelänge. Men jag ville först gå på en encounter, sen så skulle jag döpa mig. Det var jag verkligen fast besluten vid. Och jag har nyligen varit på en encounter, församlingsencountern. Så därför så ville jag döpa mig nu. :) Men nu ska jag gå. Så puss på er och ha en fortsatt bra "dag".
love from me
xoxo
                                     /Linnéa

Hejsan Hoppsan . Tyra Banks . En liten hemlis .

Hejsan hoppsan allihop som läser min blogg . :) Igår så kunde jag  inte skriva eftersom jag inte hade tid. För jag var tvungen att göra lite saker, dels att duscha och träna på franskagloserna vi hade idag. Aja, igår så läste jag en artikel i tidningen om att Tyra Banks tänkte köra en säsong för tjejer som vill bli modeller och är under 170 cm. Och det här tyckte jag då var så bra !! För, alltså det är väldigt taskigt att bara långa får bli modeller. Jag menar, vi korta kan inte ro för att vi är korta, det är som att säga att alla brunhåriga får inte bli flygvärdinnor ( till exempel). Exakt lika korkat är det. Så gissa om jag blev glad när jag läste den artikeln. Tack så himla mycket Tyra :) . I alla fall. Nu ska jag berätta en liten hemlis till er. Alltså jag tror att om jag har berättat den för någon så är det nog bara till typ två personer. Men det här är inte riktigt en hemlis utan mer som något som man inte brukar säga, därför har jag inte sagt det till så många personer (om jag har sagt det alls). Men det är att jag brukar ha ljusrosa på mig när jag är på myshumör. Haha. Trodde ni att det skulle vara något annat, lite större som typ att jag hade skaffat kille eller nåt ?? :). Men puss på er för jag ska dra nu. Men ha en fortsatt bra "dag".
love from me
xoxo
                     /Linnéa

En liten snabbis med nattis nattis .

ja, rubriken säger allt. Det blir en liten snabbis. Nu har jag fått på mig pyjamasen och jag har borstat tänderna, jag har lagt mina lakan i blöt (jag ska snart förklara varför) och  jag har kommit på vad jag ska ha på mig för kläder imorgon. :) Ehm .  .  .  okej. På natten igår så vaknade jag av att jag blödde näsblod, men eftersom jag inte orkade gå upp så låg jag kvar i sängen. Men när jag kände att jag blödde näsblod (när jag vaknade) så liksom låg jag med ansiktet " i " kudden !! Och eftersom jag brukar ligga vid kuddens kant så kom det lite näsblod på lakanet. Lite äckligt så dära.  Så det var därför jag skulle lägga lakanet och " kuddfodralet " i blöt. :) Aja, nu ska jag inte sitta och skriva mer eftersom jag ska vara lite med min underbart söta och goa lillebror <3. Så, nattis nattis.
love from me
xoxo
                        /Linnéa

Aloha och filmen " I am David "

         filmen som jag berättat om . bilden kommer från 
                                                       google.com och sök bara på "  I am David "

aloha sweets :)
hoppas er dag har varit bra :)
idag så fick jag tre supersöta armband utav sötnosen Tessi. Hon har köpt dem i Milano, ni vet, hon åkte ju till Schweiz och passade på att åka till Frankrike och Italien också. Sen så har det väll inte hänt så mycket i skolan idag. Eller jo, två saker var jättebra, vi fick sluta en lektion tidigare :) . Så vi "missade" gympalektionen. Sååå skönt, jag har liksom aldrig gillat gympa speciellt mycket. Och början av dagen började också bra, vi fick nämligen se på film, en jättebra film som hetr " I am David ". Nu har vi inte sett hela filmen eftersom lektionen tog slut men så långt som vi har kommit nu så  har den varit bra. Den handlar om en kille som är 12 år och sitter i fängelse (vet inte varför) i Belgien (tror jag) . Och alla de på fängelset blir brutalt behandlade. Så, den här lilla killen snor en tvål utav en av " cheferna " och " chefen " märker såklart det där och tänker döda den som tog tvålen. Den här lilla killen då, har fått instruktioner om hur han ska fly från lägret och leverera ett superviktigt brev till Danmark utav en man där som verkligen tycker om honom (han får instruktionerna innan har tar tvålen). Och när alla fångar står uppradade på led i väntan på att " chefen " ska upptäcka den som tagit tvålen upptäcker den här mannen som tycker om killen att det är killen som tagit tvålen. Och eftersom mannen vet att " chefen " kommer döda killen om han upptäcker att han har tagit den så tar mannen tvålen och visar att det var han (mannen) som tog den. Och han skjuts till döds. Och sen så flyr killen ut från fängelset och börjar sin resa till Danmark . . . sorgligt tycker jag, och synd. :( Aja, orkar inte skriva mer, så puss på er.
love from me
xoxo
                                /Linnéa

dusch . sova . manikyr . pedikyr . nattis nattis .


  

påslakansetet och pyjamasen (som jag har visat förrut på bild) kommer från H&M .

vad skönt det är med en dusch !! alltså faktiskt. Jag tror att jag redan har påpekat att jag älskar att duscha. För alltså det är så himla skönt !! Och jag är ju väldigt frusen av mig (när det är kallt) så när jag duschar så brukar jag liksom "smälta" . Det är bara såååå mysigt att duscha. Nästan lika mysigt som att sova. :) Ja, jag är en riktig liten latis utav mig :) .
haha.
Men jag menar att sova. Det är bara såå skönt. Man kan liksom koppla bort sig frpn alla problem under flera timmar. Sova är bara för skönt. :) Och det är som mest mysigt när man har ett fint påslakanset och en mysig pyjamas. Som de på bilden. Och så blir det  ju också mysigt om man precis har duschat, bytt påslakan (till et fint), fixat ren pyjamas, precis målat naglarna, städat rummet och om man har en bra bok eller ny tidning.
aja, jag har faktiskt också målat fransk manikyr på både handnaglarna och tånaglarna. Fast när det är på tånaglarna så tror jag att det kallas för pedikyr. whatever. Men, nu tror jag faktiskt att jag ska göra iordning tills imorgon. Ni vet, första dagen efter lovet. Det är sämst med såna dagar. För då är det så lång tid kvar tills nästa lov :( . Så, jag ska snart säga go' natt till er. Men tro nu inte att jag går och lägger mig så här tidigt, utan jag går och lägger mig 22 : 30 framåt. Fast det är ju inte så sent egentligen. Men jag orkar inte bry mig om vad som är sent. För jag orkar annars inte med dagen, alltså om jag går och lägger mig supersent.
Så, nattis nattis , sov så gott och dröm så sött.
puss på er
love from me
xoxo
                                   /Linnéa


rosa laptop . mexikanskt . första maj .



bilden på den här underbara rosa laptopen kommer från google.com.
           Sök på pink sony vaio n och den är på fjärde sidan.

Visst är den fin ?? Jag älskar den !! Jag menar, tänk att ha en sån där laptop. Jag vill ha en. Jag lovar att jag aldrig kommer få den eftersom den är så dyr. Eller jag tror att den är dyr. De borde den ju vara, så fin som den är. Men att drömma kostar aldrig :) . Och den är rosa. Jag älskar rosa. Kanske inte så  mycket i kläder utan mer på saker och accesoarer. Det här fick mig att tänka på hur jag ska måla mitt rum. För jag har ingen anning om hur jag ska måla det. Jag vill helst ha det i rosa, guld och vitt. Men jag vet inte. Kanske det ska vara svart istället för guld. Så att det blir rosa, svart och vitt. Det är komplicerat när man inte vet hur man ska ha saker. Annars brukar jag veta hur jag vill ha saker och ting. Men den här gången så vet jag bara inte.
I alla fall. Igår så åt vi världens godaste mat. Mat á la Mexico. Alltså mexikansk mat. Svensk tex mex mat är inte alls god !! Om man ska äta mexikanskt ska man äta det mexikanskt, inte nån himla tex mex. :)
Men men tyvärr så finns det inte så mycket "riktig" mexikansk mat i Sverige. Lite synd. Då får ni ju aldrig veta hur "riktig" mekikansk mat smakar. :)
Aja, jag ska dra nu.
Puss på er
love from me
xoxo
                                     /Linnéa


ps. Idag är det första mars :)


RSS 2.0