gina och majblommor ... och rosa oreo's


jag vet inte varför jag lägger upp en bild på strawberry milkshake oreo's men visst ser dem fantastiskt goda ut !!

idag var jag och köpte ett jättesnyggt linne och himla snygga limegröna örhängen från Gina. Och igår så började ju vi sälja majblommor. Det är ju inte så att man jublar över det men bättre det än något annat :). Fast det hemska med att sälja majblommor är att vi tvingades iväg på typ ett möte eller vad det nu var för alla som skulle sälja majblommor. Och det var bara småungar där !! Och det var så tråkigt så det inte är sant, men men. Man fick ju ändå Göran Hägglunds autograf. Jag vet att jag inte har skrivit och jag ska inte fortsätta låtsas som om jag har skrivit varje dag men asså, jag har bara inte orkat. tihi. sorry, men det är sant. Aja, jag ska verkligen försöka bättra mig och jag hoppas att jag kan få upp alla bilder igen. Så jag kommer lägga ut bild på dem, frågan är bara när :). Men jag hoppas att alla som läser min blogg har det bra tills dess, och ja, jag ska skriva. I promise (stavar man så), okey. Men besitos på er och ha det superbra tills nästa inlägg kommer. puss puss 
love from me 
xoxo 
                                        /Linnéa
  

ps. de där strawberry milkshake oreo's ser sååå goda ut !! Jag har ingen aning om varför jag la upp dem, kanske för att de är så goda. Men de har ju inget att göra med texten. whatever de ser ju så stört goda ut och jag vll ha :).

dataförbud

okej det här inlägget blir litet och kort. Jag har nämligen dataförbud. mm :( så jag kan inte skriva så mcyket mer. Men jag hoppas att er dag har varit bra. Jag kommer skriva imorgon, för jag har bara dataförbud idag. Men sweet dreams och nattis nattis. :)
love from me
xoxo
                                        /Linnéa

sweet dreams

hej alla sötnosar som läser min blogg. Jag har precis fixat mina naglar. De är såååå snygga :). Kanske blir det en bild på dem imorgon, vi får se. Men mamma vill att jag inte ska vara på datan längre så jag måste tyvärr gå. Men sweet dreams & nattis nattis. Besitos till alla er :).
love from me
xoxo
                                                           /Linnéa

bilder från mitt påsklov

okej rubriken säger liksom allt. Så nu kommer bilder från mitt påsklov :
njuuut :)


frukost, fast det här åt jag inte varje dag. Det är rostade mackor med smör, ost och sylt. Och sen en smoothie. Det kanske låter äckligt men det är gottgott !!


sen så flummar man med Debbi . :D


och eftersom vovvarna är hemma hos en så går man ut med dem, och heeela familjen följer med. Men på bilden så är det jag som håller i lilla gullvovven Weasley och pappa (utan huvud) med sötaste Charlie.


man går &går. hundarna njuuuuter av det :) .


och i skogen (vi gick först i skogen) så hittar man hästbajs .  .  . 


efter ett tag så vill mamma & pappa stanna ett litet tag på en bänk i parken med hundarna


så under tiden går jag, Debbi & brorsan och gungar i babygungor.


när vi har börjat gå hemåt så får sötnosen Charlie för sig att han vill gå balansgång på en .  .  .  hmm .  .  .  vad heter den ?? Aja, den ni ser på bilden. Och jag tror lilla gullevovven Weasley också gör det men jag har ingen bild på det.


Till slut så kommer vi hem och jag serverar gammaldags vaniljglass med chokladkross i till mig och Deborah. Men jag har bara kort på en glass, inte båda tillsammans. Lite suddig bild bara .  .  . 


jag med min supermumsiga (stavas det så ??) glass :)
                         t  h  e      e  n  d 

ja, det var lite bilder på mitt påsklov. Jag hade bilder på Hedda & mig. Men jag har inte frågat om det är okej om jag lägger upp dem :). Men nu är det tyvärr slut på det braiga blogginlägget eftersom jag måste träna på det muntliga läxförhöret på kemin och på bibelversen. Så besitos till er och ha det bra.
love from me
xoxo
                                /Linnéa

bilder på mitt rum :)

ni vet ju att jag har fått mitt rum fixat. Och nu har jag äntligen kunnat få upp bilderna från mobilen till datorn så nu får ni se hur mitt rum ser ut :


det här är en gammal bild så jag har gjort några ändringar och nu har ju garderoben dörrar.  


sängen. men så har jag fixat den myyyycket snyggare :).


garderoben helt färdig. Med dörrar och allt.



garderoben inuti. :)


och så jag förstås :) kunde bara inte låta bli. tihi .  .  .  :)



ja, som ni ser så är ju inte bilderna tagna samma dag. Det är ju därför vissa är mörka och andra ljusa. Ni märkte säkert på bilden med garderoben inuti inte hade några dörrar, men de sattes på typ en dag efter :). Och så är det ju inte bästa bilden på mig. Men det får ni faktiskt nöja er med, än så länge :). Så besitos på er och byebye :).
love from me
xoxo
                                         /Linnéa


lucky day with Prada Cherry, or Raspberry . . .

      

                  cherry - körsbär                                      raspberry - hallon

hola hola people. Visst är de där lipbalmem otroligt söta ?? jag ska absolut köpa någon utav dem, jag har fortfarande inte bestämt mig men jag tror det blir den rosa, alltså den med körsbär smaken och inte den med hallon smaken. Jag har för mig att en sån kostade 55 kr. inne på Kicks. Så jag får väl dra dit på fredag och köpa någon utav de där två. Otroligt söta och så är de säkert bra. Okej, över till hur det är just nu. Jo, jag har typ nada att göra. Eller jo, jag har franskagloserna att plugga på. Men jag orkar ju inte plugga just nu. Jag gör det sen, jag lovar. Ni vet ju att jag skulle ha gloserna idag, men vi fick dem tills imorgon istället. :D Lycklig man är asså. Jaja, vad mer .  .  .  jo. Vi slapp Elevens Val eftersom läraren som skulle ha oss glömde bort det .  .  .  Men det gör inte så mycket eftersom vi iallafall fick sluta tidigare. Sen så finns det väl inte så mycket mer att berätta. Och eftersom jag inte orkar sitta vid datorn så tänker jag sitta och glo på What happens In Vegas. Fast jag har redan sett den, men ni vet, den är ju så bra :). Så ha det bra people. Besitos på er.
love from me
xoxo
                                /Linnéa

vovvarna & gloserna


bild på sötnosen Charlie. :) min Kusins hund. Men jag hittade tyvärr ingen bild på Weasley.

ååhh vad irriterande !! jag har franskagloser imorgon och så kommer jag på att jag aldrig tog med franska - boken hem !! Alltså måste jag träna på gloserna när jag kommer till skolan. Men tack och lov så har jag franska lektionen efter lunchen. Så jag kommer hinna träna på lunchrasten också :). Men ändå, det är så störande. Jag hoppas iallafall att ni får en fortsatt lugn och skön måndagskväll. Så besitos och nattis nattis till er. Aldrig att jag kommer gå och lägga mig nu men det här blir mitt sista inlägg för idag. 
love from me 
xoxo 
                                    /Linnéa
 

ps. Kusinen,  ge Charlie och Weasley (stavar man vovvarnas namn så ??) en riktig bamsekram från mig, och när du ändå är igång med kramandet så kan du ju ge dig själv en kram från mig. Och Kusinen som ska till Spanien får också en bamsekram från mig. puss på er :).

Victoria's Secret & What Happen's In Twilight .



bilden är från google.com

hej hej. Jag såg nyss på Twilight. Himla bra asså !! Jag blev helt knäsvag när jag såg Robert Pattinson !! Och igår så såg jag också en annan film. Det var What Happens In Vegas. Haha. Så himla bra movie asså. Och man blir ju lite knäsvag också när man ser Ashton Kutcher. Han är bara för rolig, speciellt i That 70's show. Så himla skön !! :)  Men vet ni vad jag fick igår av min superfina kusin ?? en body lotion från Victora's Secret !! Asså jag bara dog när jag fick den. Så himla lycklig blev jag. tihi. Men men, nog skrivet av filmer, krämer och blogginlägget för jag ska nämligen gå och duscha så hej på er människor som läser min blogg. Besitos till er och ett stort tack till min jättefina kusin som gav mig den där vitoria's Secret krämen. Och lycka till på flygresan tilbaka till Spanien, andra kusinen.
love from me
xoxo
                            /Linnéa

sol, hund och omegle.com

hellou hellou. Jag är här ute på en filt och solar. Vovvarna springer som tokar runt mig xoch leker, eller lekte. A, jag kan vara ute och sola eftersom jag får låna kusinens laptop :). lyx asså, lyx. Och jag har chattat med massa människor på omegle.com. jaja, ska dra nu eftersom mamma envisas med att jag måste byta om, för farmor och farfar kommer snart på påskmiddag!! nu ska min undebart snälla kusin hjälpa mig att välja kläder. så besitos och hejsvejs. love from me xoxo
                           /Linnéa

babies, idag blir det 'food a la Mexico' !! :)

'morning babies :). jag vaknade rätt så tidigt idag, tihi. Men det går liksom inte att vakna sent när man har så söta hundar som jag har hemmma hos mig. Det är inte mina hundar utan det är kusinens. Båda kusinerna är faktiskt här, de två och lillbrorsan kom precis hem efter att ha varit och handlat något till maten. Alltså mamma håller på och lagar food a la Mexico. så himla gott !! Men nu ska jag dra, så puss på er och ha en riktigt bra dag :).
love from me 
xoxo
                          /Linnéa

Fancy - Jessica Simpson



godmorning sunshines !! :). hoppas allt är bra med er, med mig är det lite bättre än igår. Träningsvärken har inte gått bort men den har minskat. I alla fall så måste ni bara lukta på den där parfymen. Den luktar så himla gott !! Jag vill ha den, men jag tvivlar starkt på att jag kommer få den, jag har redan massor med parfymer, eller inte massor, utan många :). Parfymen heter Fancy och är gjord av Jessica Simpson. Och såhär skriver kicks om parfymen :
" Fancy är en ung flirtig doft av söta frukter, blomster, rostad mandel och kola med vanilj och sandelträ i basen. "
Men nu måste jag gå och äta frukost. Det blir nog O'boy och två rostade mackor med smör, ost och sylt på. Det kanske låter äckligt men det är supergott !!. :) besitos från mig
love from me
xoxo
                                 /Linnéa

det sorgliga inlägget



ajajaj. Jag har himla ont i kroppen, i hela kroppen !! Det är träningsvärk, och den fick jag genom att tvinga min underbara bästaste vän Hedda att lär mig göra rondat. Och jag tränade i fyra timmar (jag överdriver inte) men kan det fortfarande inte helt, men nästan :). I alla fall så fick min söta mamma för sig att jag skulle lägga in alla handdukar vi har i en byrå och att sen dammsuga hela vindsvåningen !! Och jag har ont när jag går, det gör faktiskt jättejätteont :(. Det ser ut som att jag haltar när jag går, bara för att det gör så ont :(. Så vad har vi lärt oss idag av det här inlägget ?? Jo, att man inte ska tvinga sin bästaste vän att lära en hur man gör rondat. :) fast det var ju jag som tjata på henne att hon skulle lära mig, men om jag visste hur ont det skulle gjort efteråt så skulle jag nog inte bett henne att lära mig .  .  .  tihi. jaja. Det här är väl ett sorgligt inlägg. Men oavsett om det är sorgligt eller inte så ska jag ge er min lilla vanliga hejdå - hälsning. Så besitos till er och nattis nattis (no way att jag ska sova nu, men jag orka inte att skriva sen) .
love from me
xoxo
                                       /Linnéa

Pappas syn på noppning . . .

Pappas syn på när en person noppar en annan :

- det ser ju ut som apor som sitter och plockar löss från varandra.

lilla Pappa, du är så gullig :) 

besitos
love from me
xoxo 
                                     /Linnéa

Hakuna Matata - it means no worries . . .



jag har precis tagir en varm varm dusch. skööönt var det, för jag älskar ju att duscha :) men nu kom jag på en sak. Imorgon är det ju fredag och sen så är det ju lov !! Jag längtar efter lovet sååå mycket. Tänk dig, gå upp när du vill varje morgon, ta det lugnt, inga läxor, ingen skola. Det är verkligen Hakuna Matata. Eller Hakuna Matata betyder kanske typ "no worries" äsch då. Jag som tyckte jag hade hittat ett passande ord. haha. Aja, det är åtminstone ingen Hakuna Matata dag imorgon, vi har redovisning i engelska, men annars är det ju typ inga läxor förutom redovisningen och bibelversen plus att vi slutar vid typ tolv .  .  .  hmm .  .  .  *tänker* jo, men det kanske är en Hakuna Matata dag imorgon iallafall :). hihi vad kul :). Men men nu måste jag faktiskt gå och fortsätta träna på redovisningen och bibelversen. Så besitos och nattis nattis till er, och ha en riktig bra Hakuna Matata dag imorgon :)
love from me
xoxo
                    /Linnéa                                    Headphones.

Hakuna, Matata, Hakuna, Matata, Timon och Pumba, Hakuna, Matata. Det finns inga bekymmer, man är lycklig var dag. Ett härligt liv, filosofi. Hakuna Matataaaaa .  .  .
   

happy april fools day

custom image



april april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill
!!
Ja, idag är det den första april, vilket betyder att man får lura vem som helst. Idag lurade jag typ 3 personer. Haha, inte så mcyket men jag lurades åtminstone :). Min brorsa är däremot lite bättra att lura andra än mig. Som t.ex. när han var ungefär 4 eller 5 år. Då skulle mamma hämta mig från skolan (jag gick i tvåan och var 8 år, tror jag) och klassen hade varit ute i en park med fritids. Så när jag började gå till bilen och ser att två av mina friends står vid bilen så jag skyndar mig fram för att se vad som händer. Och där sitter då brorsan och låtsassover (det ser faktiskt riktigt ut) ocn mina två friends säger då "sch, han sover". Och då öppnar han ögonen och tittar på dem " april, april din rumpa sill, jag kan lura dig vart jag vil !! " Och så ser han jättenöjd ut över att ha lurat dem. THE END. :) Så, april april och besitos till er. :)
love from me
xoxo 
                  /Linnéa

RSS 2.0