aldrig sluta . . . <3

jag kan bråka med människor som står mig nära, närmaste av alla dom människor som jag känner, och jag hatar det. Egentligen är de dom enda som jag bråkar med (alltså riktigt rejält och seriöst). Men det är för att jag vet att vad som än händer så kommer dom aldrig att sluta älska mig. Så förlåt mig ... <3 besitos :*  
love from me
xoxo 
                       /Linnéa
 

         

fick bilderna från google.com, flickr.com och nogg.se/blogg eller det var först aftonbladet som hade bilden. haha whatever visst :)


att acceptera

jag är såå stolt över mig själv. För jag har bestämt mig att jag ska acceptera mig som jag är. Yepp, det är bra asså. Och jag måste bara säga att jag älskar den här lilla texten:
beauty starts in your head. not in your mirror
den är såå sann. verkligen asså. men nu ska jag duscha så besitos till er. *muah*
love from me
xoxo
                  /Linnéa

sårad ...

wow. för första gången på lääänge känner jag mig riktigt sårad ... men det går nog snart över - hoppas jag ...
love from me
xoxo
                                 /Linnéa


förvirrad

aaaaggghhh du förvirrar mig !! :/
love from me
xoxo
                         /Linnéa

facebook & latte

arrggghh . jag blir så sur på facebook just nu asså !! jag kan inte se vilka som är inne. :( buu. det suger att inte kunna se vem som är inne på facebook. För då vet man ju inte vem man ska säga hej till :). Idag har jag hat ledig dag . woohow. Det är så skönt me såna dagar, man bara chillar :). Jo, asså så klart är det studiedag, så ni kan vara lugna, ni har inte missat att ni inte skulle vara i skolan idag för det är ingen röd dag. Tänk vad skönt det skulle vara om det fanns massor med röda dagar. då skulle man kunna vara ledig typ jämt, men då kanske de skulle dra ner på loven. Aja, nu ska jag göra typ en latte. haha. jag är töööörsti :). men besitos på er då & jag hoppas att ni har haft en bra dag :). hejs på er.
love from me
xoxo
                              /Linnéa                                      
 

me and my smulor :)


jaa, så ser min Ben&Jerry's ut :) fast den är ju inte min på bilden jag tog den ju från google.com

aloha sweets :) jag har fortfarande oooont i halsen :(. ååååhhhh d suuuger att ha ont i halsen och ha hosta för då får man ont i halsen varje gång man hostar. Ida då så gick jag till skolan, men jag slipper imorrn för då är det helstudiedag :). men idag på lunchen dåså var det äcklig mat så jag åt typ bara knäckebröd. Och jag får ju min små hostattacker så jag fick typ en i luchen asså sådär så att jag måste hosta typ hela tiden ni vet, ett ord, host , ett ord, host osv. Så ingen hostattack bara hoooooooooooooooooooooooosthosthosthost utan mer host ord host ord. Så när jag åt så typ snöade de ner smulor på alla i min närhet. haha. sorry till er :) Men men, idag har jag köpt min efterlängtade Ben&Jerry's. Och eftersom den är så efterlängtad så tänker jag vakta den som ekorren i ice age vaktar nöten  :). Men nu ska lilla jag ta och dra för att käka upp den goda Bohemian Raspberry Ben&Jerry'sen. Så byyyye :) besitos *muuahh*  
love from me
xoxo
                                 /Linnéa

hola doc.

hola sweets. sorry, att jag inte har skrivit nåt. Först har jag inte orkat o så har jag varit sjuk sen måndas, så idag så blir det en veckas jubileum. Jippi !! not. Det är såååå störit med hostan, jag har haft feber, hosta (kvar), ont i halsen (kvar), så int i halsen att jag inte kunnar prata, snorig (kvar) och svimfärdig. Alltså just nu suger det att vara sjuk för jag vill se mina friends för jag måste praaata med dem :). I alla fall så fick jag inte gå till skolan idag (hurra !!) för jag ska till doktorn och jag har fortfarande kvar mycket hosta och har lite ont i halsen. Men jag tror att jag ska till skolan imorrn - vi får se. :) men nu är det slut på det här lilla inlägget för pappa behöver datan så besitos till er och han en jättebra dag fast vädret här i Stockholm är fult.
love from me
xoxo
                        /Linnéa

RSS 2.0